top of page
Bord met Verschillende Talen

Aanbod

U kunt op elk gewenst niveau een training starten en kiezen voor individuele lessen, duolessen of voor groepslessen. Lees hieronder meer over het aanbod.

INDIVIDUELE LESSEN

Individuele lessen

Het voordeel van individuele lessen is dat ú het tempo bepaalt. Er wordt rekening gehouden met thema’s die u belangrijk vindt en het leertraject wordt op maat gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht voor grammatica of meer focus op conversatie? Het leerdoel zal samen worden bepaald tijdens een kennismakingsgesprek aan het begin van de cursus. U kunt starten op elk gewenst niveau; van beginner tot gevorderd.

Kijk voor meer informatie over de lesmethode bij Methode

young-smiling-happy-asian-woman-relaxing
DUOLESSEN
mentor-watching-intern-working-computer.

Duolessen

Woont u samen met uw partner in Nederland en wilt u beiden de taal leren? Of wilt u een training samen met een collega volgen? Language training Van Lith biedt duolessen waarin een leerdoel wordt bepaald voor u beiden. Het voordeel is dat u tevens al een gesprekspartner heeft waarmee u kunt oefenen tijdens de conversatie. Op deze manier kunt u direct gesprekken oefenen uit de praktijk. U kunt instappen op elk gewenst niveau. Wél is belangrijk dat u beide ongeveer een gelijk taalniveau heeft als u begint aan deze cursus.

Kijk voor meer informatie over de lesmethode bij Methode

GROEPSTRAINING

Groepstraining

Wilt u een zakelijke training voor uw team of een aantal buitenlandse collega’s? Language Training Van Lith verzorgt ook groepslessen op locatie. Er wordt toegewerkt naar een specifiek doel dat samen met u wordt besproken tijdens het intakegesprek. U bepaalt waar de focus op komt te liggen of welk jargon belangrijk is tijdens de conversatielessen. Wilt u bijvoorbeeld bij de basis beginnen, een presentatie of een workshop voorbereiden of juist veel rollenspellen oefenen? Er wordt rekening gehouden met uw wensen.

 

Kijk voor meer informatie over de lesmethode bij Methode

training-managers.jpg
INCOMPANY
Studente met laptop

Incompany trainingen en/of online lessen

Incompany lessen: Wilt u in uw lunchpauze of tijdens werktijd Nederlandse les krijgen? Language training Van Lith biedt de lessen aan op locatie. Het voordeel is dat u geen reistijd heeft waardoor u de dag zo efficiënt mogelijk kan indelen.

Online lessen: Voor alle aangeboden lessen is het ook mogelijk om deze online te volgen. Verblijft u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland of werkt u veel thuis? Dan bestaat de mogelijkheid om online lessen te boeken. De methode blijft uiteraard hetzelfde.

 

U kunt ook online lessen met lessen op locatie combineren. Dit kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.

Kijk voor meer informatie over de lesmethode bij Methode

bottom of page