top of page
students-rising-hands-answer-question-du

Methode

Persoonlijke aandacht - Informele sfeer - U bepaalt het tempo - Les van een native speaker - Lesprogramma op maat

Hoe gaan we te werk

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Er wordt gekeken naar uw taalniveau, interesse, professionele achtergrond en leerervaring om tot een duidelijk leerdoel te komen waarin rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeftes. Waar mag de focus op liggen en welk onderdeel is belangrijk voor u? Kortom, de training is persoonlijk en op maat gemaakt.

U stemt vervolgens af welke manier van lesgeven het beste bij u past: individueel, duolessen of groepslessen. De lessen worden op locatie gegeven maar ook onlinelessen zijn mogelijk of een combinatie hiervan. U kunt kiezen voor een intensieve training van een paar lessen per week of één les per week; er wordt rekening gehouden met uw drukke agenda.

Tijdens de lessen staan de volgende onderdelen centraal: grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en het uitbreiden van uw woordenschat. Dit alles in een informele sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht en humor want het is belangrijk om plezier te hebben in dit leerproces. U leert ook niet alleen de Nederlandse taal maar ook de cultuur kennen zodat u zoveel mogelijk informatie krijgt aangereikt om u zelfverzekerder te voelen in Nederland.

blauw_infographic_def.png
bottom of page