top of page

Achtergrond

In het werk als taaltrainer komen twee passies van mij samen: taal en lesgeven. Het is een prachtig proces om mijn taal over te brengen. Uiteindelijk draait alles om communicatie, dus om taal. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om de cursist hiermee te helpen en de juiste tools aan te reiken om zich zelfverzekerder te voelen met de Nederlandse taal.

 

Mijn achtergrond ligt in de Italiaanse taal- en letterkunde, Muziekwetenschap, communicatie en sales. Zelf heb ik mijn universitaire studie in het buitenland gedaan (Italië) waardoor ik mij heel goed kan verplaatsen in de cursist. Ik begrijp hoe het is om een nieuwe taal te leren, een nieuwe cultuur eigen te maken en om voor een langere tijd in het buitenland te wonen/werken.

 

Taal is ook plezier! Daarom vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor humor in de les. Ondertussen wordt er gewerkt aan een doel en daarbij is ook uw inzet ontzettend belangrijk want het leren en lesgeven doen we samen.

Naast mijn eigen onderneming geef ik ook les bij taleninstituut Regina Coeli, ook wel bekend als ‘de Nonnen van Vught’ en bij de Technische Universiteit Eindhoven. Het is erg waardevol om studenten, maar ook professionals in allerlei sectoren, het Nederlands bij te brengen. Ik leer namelijk ook van mijn cursisten: het is een kennisuitwisseling van culturen, talen en achtergronden.

Ik kijk uit naar uw verhaal en ben u graag van dienst bij het leren van het Nederlands.

groetTanja.png
tanja2.jpeg
bottom of page